Apariție EXCENTRICĂ la Eurovision: Ce ȘANSE are DOREL GIURGIU să câștige concursul

Stay up to date with the news

Apariție EXCENTRICĂ la Eurovision: Ce ȘANSE are DOREL GIURGIU să câștige concursul

România îşi încearcă din nou norocul la Eurovision. Controversatul Dorel Giurgiu vrea să ajungă să reprezinte ţara noastră la concurs. Doar că şi anul acesta prestaţia sa de la audiţii a fost destul de slabă! Pare că nu a făcut prea mari eforturi să evolueze faţă de anul trecut.

El este Dorel Giurgiu, excentricul artist care ar putea reprezenta România anul acesta la Eurovison. Interpertarea sa a stârnit numeorase reacţii. Sunt puse la îndoială atât calităţile sale vocale cât şi accentul său în limba engleză. Oamenii sunt sceptici într-o reuşită fabuloasă a lui Dorel Giurgiu în finala mare a Eurovisionului.

Apariție EXCENTRICĂ la Eurovision: Ce ȘANSE are DOREL GIURGIU să câștige concursul

Citește și: SCANDALOS! Show de striptease, cadoul unui milionar excentric pentru fiul său de 12 ani (VIDEO)Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăMAIA MORGENSTERN, mărturisiri EMOȚIONANTE: “Am început cariera cu UN EŞEC. Nu știam ce să fac. Dacă să continui sau nu”

De altfel, concursul Eurovision pare să se fi transformat într-o glumă în ultima perioadă. În urma cu doi ani, Romania nu a mai trimis reprezentant la concurs din cauza datoriilor TVR.

 Dorel Giurgiu și-a încercat norocul și anul trecut. Prestația a fost la fel de nereușită.

Citește și: SCANDAL între Gabriela Cristea și Bianca Drăgușanu! De la ce a pornit RĂZBOIUL”M-am dezis de Dumnezeu” Andreea Marin, despre cea mai grea perioadă din viața saPomohaci, PREOT în continuare la Biserica din Moșuni! Credincioșii care vor să-i vorbească sunt sfătuiți să aducă daruri

 

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar