Overwatch – Jeff Kaplan a legfontosabb témákról beszél

Stay up to date with the news

Overwatch – Jeff Kaplan a legfontosabb témákról beszél

Jeff Kaplan ismét leült a kamera elé, hogy elmesélje mi vár ránk a jövőben. A főbb témák ezúttal a toxikus viselkedés elleni harc, és az egyensúlybeli frissítések voltak.

Miközben az Overwatch játékosokat épp az köti le, hogy felfedezzék az új pálya minden szegletét, és kifarmolják az új kozmetikai cuccokat rejtő loot ládákat, a Blizzard gyorsan ledobott egy új fejlesztői naplót. Jeff Kaplan, a játék arca nézett szembe a kamerákkal, hogy meséljen a jövőről.

Első körben a toxikus viselkedés volt a téma. A videóból kiderült, hogy az új rendszernek köszönhetően a játékosok sokkal aktívabban jelentik a káros megnyilvánulásokat, és sokkal gyakrabban kapnak büntetést azok, akik megérdemlik. A Blizzard azzal akarja erősíteni a toxikus viselkedés elleni harcot, hogy figyelni fogják a YouTube videókat, Reddit posztokat, és ha azokon keresztül látnak valami kellemetlen szitut, akkor is büntetnek. Szóval a Nagy Testvér figyel gyerekek, csak óvatosan az anyázással…

Az egyensúlybeli frissítések is szóba kerültek. Jeff elmondta, hogy most rendesen le fogják gyengíteni Mercy Valkyrie képességét, de ha túl soknak bizonyul a változtatás, akkor készek visszafordítani a gyengítési folyamatot. Hanzo, Symmetra és Mei vannak még a balansz-listán, velük a jövőben fognak foglalkozni.

Szerintetek milyen állapotban van most az Overwatch? Min változtatnátok, ha lehetne?

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar