‘Apple heeft niet de capaciteit om met een Apple iPhone SE 2 te gaan komen’

Stay up to date with the news

‘Apple heeft niet de capaciteit om met een Apple iPhone SE 2 te gaan komen’

Ming-Chi Kuo is een bekende analist die in het verleden heeft bewezen over uitstekende bronnen te beschikken in vooral het circuit van toeleveranciers van Apple. Op basis van eigen bronnen heeft Kuo tot op heden een nagenoeg feilloze reputatie als het gaat over voorspellingen en insights rondom Apple. In dat kader zijn de jongste voorspellingen van Kuo opmerkelijk te noemen.

Apple iPhone SE
Apple iPhone SE

Kuo stelt dat niet voor de hand ligt dat Apple dit voorjaar zal gaan komen met een opvolger voor de Apple iPhone SE. In het voorjaar van 2016 bracht Apple de iPhone SE uit om ook nog consumenten te bedienen die behoefte hadden aan een goedkoper iPhone model met een kleiner beeldscherm. Sinds vorig jaar is de iPhone SE verkrijgbaar met meer interne opslagcapaciteit, maar tot op heden is nog geen opvolger voor het toestel uitgekomen. Er werd dan ook rekening mee gehouden dat Apple dit voorjaar een opvolger voor het toestel zou presenteren.

Alle middelen zijn in gebruik

Volgens Kuo heeft Apple zich fors verkeken op de ontwikkeling en productie van de huidige Apple iPhone X. Daardoor is het toestel te laat in de verkoop gegaan en ontstonden levertijden die Apple liever voorkomen had willen hebben. Nu het portfolio van Apple uit drie top smartphones bestaat, kan de verwaching uitgesproken worden dat Apple in de tweede helft van dit jaar met opvolgers zal gaan komen voor zowel de Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus als iPhone X. Volgens Kuo moet Apple alle zeilen bijzetten om deze zware opdracht uit te kunnen voeren. Het bedrijf beschikt volgens Kuo eigenlijk over onvoldoende middelen om drie top-toestellen te kunnen ontwikkelen en produceren.

Ruimte voor een vierde toestel in de vorm van de Apple iPhone SE 2 is er volgens Kuo daardoor eigenlijk niet. Daardoor verwacht Kuo dat er geen opvolger voor de iPhone SE zal gaan verschijnen. Mocht dit wel het geval zijn, dan voorspelt Kuo dat het model qua vormgeving en specificaties in grote lijnen overeen zal komen met de huidige iPhone SE. Het toestel zal in dat geval wel wat gemoderniseerd worden qua processor en bepaalde specificaties, maar de vormgeving zou nagenoeg gelijk blijven.

Via

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar